Team Elementz & Frozen-PAIN-ters zoeken gemotiveerde spelers

What are the best spots to play? Let your fellow paintballers know!

Moderator: Moderator

Team Elementz & Frozen-PAIN-ters zoeken gemotiveerde spelers

Postby RoBok-E on Sat Oct 04, 2008 2:20 pm

Team elementz & Frozen-PAIN-ters zijn op zoek naar Sup'air-spelers (speedball) die graag volgend seizoen onze teams zouden kunnen versterken... Wij zijn (voor hen die het nog niet wisten) vooral aktief in Oost-vlaanderen. Onze uitvalsbasis is Lokeren, maar er zijn ook spelers van Antwerpen & Gent. Bovendien is iedereen van harte welkom!!! Onze trainingsvelden zijn in Lokeren, Sinaai/Waasmunster & Geraardsbergen... Wij hebben alles om degelijke trainingen te organiseren, zoals: mooie trainingsvelden, netting, 36-delige sup'air, lucht, privétrainer :shock: , ... Wij zouden graag 1 a 2 keer trainen op de maand en meedoen aan verschillende tornooien nationaal & internationaal. We bespreken binnenkort op een "leden"vergadering onze planning voor 2009...

Bij ons is er geen lidgeld te betalen... Wij hebben geen sponsorverplichtingen qua kleren, markers, materiaal, ... Juist voor de paint hebben we een sponsor en is iedereen ook verplicht binnen onze teams om onze draxxus paint te gebruiken voor trainingen & wedstrijden... Tenzij het verplichte fieldpaint is.

Voelt u zich geroepen om bij deze toffe familie te horen, neem dan contact op met Bok-E via pm of via e-mail: bokkie@frozenpeople.be of gsm: 0477/27.31.82.

En... anders zien we elkaar wel aan de andere zijde van het veld :lol: :mrgreen: :cry:

Owja, als er teams zijn die graag eens samen trainen//sparren op onze open trainingsdagen... laat het ons gerust weten. Hoe meer zielen hoe meer vreugd... Wij vragen 5 €uro w.o.f. als je onze paint gebruikt & 10 €uro als je je eigen paint meebrengt. Dit is voor de huur van het materiaal, benzine, luchtvoorzieningen, ... Wij plaatsen binnenkort een overzicht met datums. Dan kunnen jullie zelf beslissen wat jullie best past. We kunnen beter als vlaamse teams wat samen trainen//spelen... Dit gaat zeker ons niveau omhoog krieken!!! Ook deze winter zullen we regelmatig indoor gaan trainen//spelen bij p8ntball.be. Meer info binnenkort!!!

Bok-E
Tc Team Elementz & Frozen-PAIN-ters
TC RoBok-E TC :twisted:

Team Elementz ++ Team Frozen-PAIN-t-ers
User avatar
RoBok-E
World Cup player
 
Posts: 632
Joined: Fri Nov 03, 2006 8:05 am

Return to Where To Play?!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron